Allround Machinaal Houtbewerker

Wiggers Lijstprofielen BV is dé specialist in het ommantelen van profielen. De veranderende vraag, marktontwikkelingen en onze drang naar innovatie, heeft ons in de loop der jaren gemaakt tot wat wij nu zijn: een allround bedrijf in profielommanteling en nabewerking van de profielen. Met onze kennis en daarbij vele ervaringen bieden wij u gedegen adviezen en kwalitatief hoogwaardige producten welke uitsluitend op klantspecificatie en onder het ISO 9001:2000 certificaat geproduceerd worden.

Wiggers staat voor Daadkracht, Kwaliteit, Betrouwbaarheid en Flexibiliteit. Hierdoor kan Wiggers te allen tijde klantgericht werken. Dit maakt Wiggers Lijstprofielen BV en de medewerkers van Wiggers “Sterk Profilerend”.

Ter uitbreiding van ons productieteam zijn wij op zoek naar een:

Allround Machinaal Houtbewerker

In de functie van Allround Machinaal Houtbewerker bestaan de werkzaamheden uit het instellen en bedienen van boor, frees, afplak en CNC houtbewerking machines. Je ontvangt opdrachten per order door middel van werkbonnen met tekeningen. Je onderhoudt de machine zelf (niet de reparaties) en stelt deze weer in. Je krijgt als Allround collega specialistische, uitdagende opdrachten waar je zelfstandig, inventief en creatief je vakkennis op los kunt laten.

Uw profiel:

  • Opleiding machinaal houtbewerken;
  • Kwaliteitsbewust, nauwkeurig, weet van aanpakken, leergierig, flexibel, zelfstandig;
  • Aantal jaren relevante werkervaring is een pré.

Wiggers Lijstprofielen B.V. biedt:

  • Een open en informele werksfeer;
  • Goede arbeidsvoorwaarden conform de Meubel-CAO.

Past jouw profiel in onze no-nonsense organisatie?
Stuur dan jouw sollicitatie met CV naar:

HR@wiggerslijstprofielen.nl
t.a.v. Wilrieke SchenningTerug