Machine operator voor de ommantelmachine

Wiggers Lijstprofielen BV is dé specialist in het ommantelen van profielen. De veranderende vraag, marktontwikkelingen en onze drang naar innovatie, heeft ons in de loop der jaren gemaakt tot wat wij nu zijn: een allround bedrijf in profielommanteling en nabewerking van de profielen. Met onze kennis en daarbij vele ervaringen bieden wij u gedegen adviezen en kwalitatief hoogwaardige producten welke uitsluitend op klantspecificatie en onder het ISO 9001:2000 certificaat geproduceerd worden.

Wiggers staat voor Daadkracht, Kwaliteit, Betrouwbaarheid en Flexibiliteit. Hierdoor kan Wiggers te allen tijde klantgericht werken. Dit maakt Wiggers Lijstprofielen BV en de medewerkers van Wiggers “Sterk Profilerend”.

Ter uitbreiding van ons productieteam zijn wij op zoek naar een:

Machine operator voor de ommantelmachine

Een ommantelmachine voorziet MDF, spaanplaat, aluminium en kunststof lijstwerk van een folie of fineer laag door middel van speciale lijm. Het instellen van deze machine bestaat uit gespecialiseerde handwerkzaamheden die door een interne opleiding wordt overgedragen.

In de functie van Ommantelaar stel je zelfstandig een ommantelmachine in, zorg je voor doorvoer van de geschaafde profielen en controleer je de ommantelde profielen op de gevraagde kwaliteit en afmetingen. Je ontvangt de opdrachten van de voorman en werkt nauw samen met andere ommantelaars.

Uw profiel:

  • Je bent minimaal in het bezit van de startkwalificatie (havo, vwo of een mbo niveau2 diploma);
  • Technisch inzicht is een vereiste om het instellen te kunnen leren;
  • U bent oplossingsgericht, flexibel en kwaliteit gericht.

Wiggers Lijstprofielen B.V. biedt:

  • Een open en informele werksfeer;
  • Goede arbeidsvoorwaarden conform de Meubel-CAO.

Past jouw profiel in onze no-nonsense organisatie?
Stuur dan jouw sollicitatie met CV naar:

HR@wiggerslijstprofielen.nl
t.a.v. Wilrieke SchenningTerug